Om oss


Vidar Myhrer, daglig leder. MMS-ALARM ble opprettet i mai 2011.

Jeg var selv kunde hos et av de store vekterselskapene fram til for ca 10 år siden.

Som mange andre hadde jeg forskjellige erfaringer med dette kundeforholdet, og det endte med at jeg bestemte meg for å se etter andre alternativer.

Etter å søkt litt på internett etter boligalarm uten tilknytning til et vekterselskap, så fant jeg ikke så mye å velge blant.

Min vurdering var at her burde det vært mange flere som kunne tilby folk som meg bedre og flere alternativer til de store vekterselskapene.

Jeg var derfor ikke tvil i om at jeg måtte gjøre noe aktivt for å kunne gi også alle andre en mulighet til å få en fullverdig boligalarm i sitt hjem til en pris som kanskje var nærmere en åttendel eller en tiendel av prisen, men som kunne gjøre den samme jobben.

Det endte opp med at jeg i starten av 2011 tok kontakt med et flere produsenter av boligalarmer, og bestilte vareprøver fra dem.

Flere av de systemene jeg prøvde ut ville fungere som en fullverdig boligalarm, og til og med på enkelte områder overgå funksjonalitet som etablerte selskaper tilbød på det tidspunktet.

 

Kort tid etterpå ble MMS-ALARM opprettet, og siden sommeren 2011 har MMS-ALARM kunnet tilby boligalarmer uten abonnement som et godt alternativ til resten av markedet.

Alarmene som du finner på MMS-ALARM i dag er ikke de samme som du fant i 2011. Hva som selges endrer seg etterhvert som teknologien utvikler seg og slik det må være.
Uansett vil du finne fullverdige alarmer med moderne funksjonalitiet og moderne teknologi til priser som kan konkurrere med nesten hvem som helst hos MMS-ALARM,
og det vil du finne også i årene som kommer.

Hvorfor du bør velge en boligalarm uten abonnement kan du lese mer om HER.

 

- Vi tilbyr boligalarmer av beste kvalitet til private hjem og små bedrifter.
- Prisene holdes lave gjennom egen import og uten fordyrende mellomledd.
- Samtidig som vi er konkurransedyktige på pris er vi tilstede for kundene våre og yter den service de fortjener.


Vi har god kunnskap om de produktene vi selger, og kan vise til bare fornøyde kunder.
Alle våre produkter er CE godkjent.

Alarmene kan utvides med det antall og de typer sensorer du selv ønsker, og på den måten tilpasses alarmsystemet ditt eget behov.
Systemene er enkle å bruke for alle aldersgrupper, og om du har spørsmål om noe, enten det er om daglig bruk eller innstillinger ifm innstallering, så ta kontakt på mail eller telefon og du får svar.
Alle alarmsystemene leveres med bruksanvisning både på norsk og engelsk.

Vi tilbyr monteringshjelp i Oslo/Akershus mot et tillegg på 1000 kroner og oppover, avhengig av antall sensorer og reiseavstand.


Du er alltid velkommen til å kontakte oss, på telefon eller e-post, dersom du har noen spørsmål.

 

Les også:

- Hvorfor velge boligalarm fra MMS-ALARM