Hvorfor velge WIFI + GSM boligalarm S1

Det er flere gode grunner til å velge S1

 • Du får et alarmsystem som med sin brukervennlighet, driftsikkerhet og moderne funksjoner normalt ligger i en langt høyere prisklasse.
   
 • Du styrer alarmsystemet med Appen, og inntil 3 andre kan autoriseres til å gjøre det samme med sin smarttelefon. Appen er veldig oversiktlig og brukervennlig. Lett å lære seg å bruke.
 • Du kan gruppere sensorer i Første linje og Andre linje slik at du ved å sette alarmsystemet til status Home alarm etablerer en skallsikring. Det vil si at du kan bevege deg rundt i boligen da sensorer du har satt i Andre linje ikke vil starte en alarm. Typisk vil sensorer på dører og vinduer og kanskje en sensor i et rom du ikke bruker så ofte settes til Første linje, og det er kun disse som er aktive når du har på skallsikringen. Sensorer som røyksensorer og vannsensorer skal lagres i 24H forsvarslinje, som gjør at de vil kunne starte en alarm uansett hvilken status alarmpanelet står i.
   
 • Alarmsystemet har smarte funksjoner som gjør at du vil få varsel om du slår på (aktiverer) alarmen samtidig som hvis f eks et vindu står åpent. Du kan også automatisk slå av og på alarmsystemet til faste tider, og du kan variere mellom arbeidsdager og helg, eller på enkeltdager i uken.
   
 • Du kan få pushvarsel til din smarttelefon når noen låser seg inn og slår av alarmen. Da vet du f eks når et av barna har kommet hjem fra skolen. Ved å utstyre dem med hver sin RFID tag kan du også se hvem av dem som låser seg inn. Det samme kan du gjøre som en midlertidig ordning om du engasjerer en hushjelp eller f eks leier inn en håndverker når du skal pusse opp.
   
 • Ved hjelp av alarmsystemets automatiseringsfunksjoner kan du enkelt styre utvalgte lamper og/eller elektriske apparater. Bruk ganske enkelt en smartkontakt. Du kan sette opp et scenario hvor noen lamper slår seg på eller av til faste tidspunkter. Perfekt når du er borte på ferie for å gi et inntrykk av at noen er hjemme. Du kan også slå av eller på disse lampene eller apparatene akkurat når det passer deg. Du kan også lage kobling mellom en sensor og en eller flere smartkontakter slik at f eks en eller flere lamper tennes hvis uvedkommene bryter seg inn i boligen. I tillegg vil selvsagt sirenen starte og du og alle på kontaktlisten vil få både melding og oppringning ved et eventuelt innbrudd eller brann.
   

 • Du og inntil 5 andre varsles ved innbrudd eller brann, og dere kan uten unødig opphold sette igang de tiltak dere mener er nødvendige. Det kan f eks være å varsle politi eller brannvesen. Det kan også være å kontakte en nabo eller venn som kan sjekke om det er biler eller annen aktivitet på utsiden av boligen.
   
 • Du kan når som helst gå inn i Appen og se levende video fra kameraet eller kameraene hjemme. Både innvendige (1 MP) og utvendige (1-2 MP) kameraer er tilgjengelige. Med andre ord kan du, ved en alarm, øyeblikkelig få bekreftet via direkte video om det er et innbrudd eller et branntilløp. Du kan lagre film og du kan lagre enkeltbilder, både på telefonen og til et minnekort i kameraet. Mikro SD minnekort må du kjøpe separat. Max 32GB. Anbefaler klasse 10 for video.
  Her får du både bilder og video i meget god kvalitet og i farger. Kameraet kan du snu i den retningen du ønsker bare ved å dra fingeren over skjermen på telefonen din. Kameraene har IR lamper som tennes automatisk når det blir mørkt, og du får svart-hvitt bilder og video selv i stummende mørke.


 • Appen gir deg også en oversikt over de siste hendelser. Det kan være når alarmsystemet ble slått av eller på, hvilken fjernkontroll som ble brukt osv. Du kan også se når strømmen gikk og når den kom tilbake, hvilken sensor som har blitt utløst osv. Du bestemmer selv hvilke typer varsler du vil motta.

 

Hvorfor velge boligalarm fra MMS-ALARM - les mer HER

Kjøpe eller leie alarm - les mer HER

Tilbake til nettbutikken