Cookies (informasjonskapsler)

Personvernerklæring for MMS-ALARM

Behandlingsansvarlig

Tillit fra våre brukere har av høyeste prioritet, og vi vil sørge for å ivareta ditt personvern. Vi vil videre forklare hvordan vi samler inn og benytter informasjon fra våre brukere til å gjøre tjenesten best mulig. Personvernopplysninger er opplysninger som kan knyttes til enkeltindivider. Dette kan for eksempel være navn, adresse og/eller e-postadresse. Vi behandler alle personvernsopplysninger med stor varsomhet, og det benyttes kun for å gjøre tjenesten best mulig for våre brukere.
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Vi lagrer ikke din kortinformasjon på vår server, og samtlige kortbetalinger gjennomføres hos profesjonelle partnere.

Daglig leder er på vegne av MMS-ALARM behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

 

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse og passord for Min Side når du registrerer deg som kunde.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside.

Cookies

Nettbutikken benytter informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din mer positiv.  Blant annet er det dette som gjør at du kan legge i "handlekurv", og deretter se på flere produkter - uten å miste innholdet i handlekurven.

Sesjonsbaserte informasjonskapsler lagres bare i arbeidsminnet på din datamaskin, og vil kun vare så lenge som nettleserøkten din. Dette vil si at de automatisk slettes når du lukker nettleseren eller slår av maskinen. Eksempler på ting som lagres i en sesjonsbasert informasjonskapsel er hvilke sider som besøkes, hvor lenge hver side er besøkt, og hvilken nettleser som brukes.

Vedvarende informasjonskapsler lagres på din datamaskin inntil en bestemt dato. Dette kan være en dag, ei uke, eller et år. Eksempler på ting som lagres med vedvarende informasjonskapsler er hva du legger i handlekurven.

Tredjepartstjenester og Pikseletiketter

Ved enkelte anledninger kan vi benytte tredjepartstjenester som analyserer dine bruksmønstre, statistikk og brukeropplevelse. Eksempler på hva som brukes er Google Analytics for å analysere bruksmønster. Google Adwords å tilpasse reklamebanner.

Vi kan også benytte pikseletiketter for å forenkle annonsering for våre produkter. Disse filene kommer fra våre annonsenettverk, og sporer anonyme identifikatorer på din enhet for å forbedre annonsering, for å unngå irrelevante annonser og lignende. Facebook er et eksempel på en pixel vi bruker.

Som forbruker kan du velge å takke nei til de ulike nettverkenes interesse basert annonsering. Klikk deg inn på denne linken og følg instruksjonene for å avslutte (opt-out) denne type annonsering for de nettverkene du ønsker å utestenge http://optout.networkadvertising.org/#!/.

Vi bruker Google Analytics for å samle informasjon om bruk av nettstedet. Google Analytics registrerer IP adressen og tidspunktet for når du besøkte nettstedet. Denne informasjonen blir ikke koblet sammen med annen informasjon som gjør at du blir identifiserbar. For å se på Google Analytics vilkår for bruk, så er disse tilgjengelige på http://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Om du ønsker kan du, ved returbesøk på nettstedet, deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din.

Slik forhindrer du at vi lagrer informasjonskapsler

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dersom du ikke ønsker å tillate at lagring av informasjonskapsler på din datamskin må du slå av denne funksjonaliteten i din nettleser. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du mister funksjonalitet på nettsiden. Her kan du lese mer om hvordan man deaktiverer cookies.

Grunnlaget for behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg slik at varene du har bestilt kan bli levert på en effektiv måte.
Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket benytter vi også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Du kan når som helst takke nei til slik informasjon fra oss.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 5 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil også lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

post@mms-alarm.no

MMS-ALARM
Ekornvegen 5, 1929 Auli